Green Organic

Γιατί να τοποθετήσω φυτά στον εργασιακό χώρο μου;

Αδιαμφισβήτητα, τα φυτά εσωτερικού χώρου αποτελούν τάση διακόσμησης, ομορφαίνουν και δίνουν μια αίσθηση μιας πιο ολοκληρωμένης εικόνας.

Τα προσεγμένα φυτά σε έναν χώρο κυριολεκτικά μπορούν να μεταμορφώσουν και να δώσουν ζωή ακόμη και στο πιο καταθλιπτικό γραφείο.

Διάφορες μελέτες με φοιτητές και εργαζόμενους αποκαλύπτουν ότι η εργασία υπό την παρουσία φυτών μπορεί να έχει μια πραγματικά σημαντική επίδραση.

Όπως ακριβώς συμβαίνει όταν βρισκόμαστε στη φύση το να έχουμε φυτά γύρω μας βοηθά στη συγκέντρωση, τη μνήμη και την παραγωγικότητα. Συγκεκριμένα, η επιρροή των φυτών μπορεί να αυξήσει τη διατήρηση της μνήμης έως και κατά 20%, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Michigan.

Επιπλέον, δύο νορβηγικές μελέτες βρήκαν ότι η παραγωγικότητα ενός εργαζομένου ενισχύεται σημαντικά υπό την παρουσία διακοσμητικών φυτών στο γραφείο. «Η δουλειά που διεξάγεται με τη φυσική επιρροή ενός διακοσμητικού φυτού είναι συνήθως υψηλότερης ποιότητας και ολοκληρώνεται με υψηλότερα ποσοστά ακρίβειας», καταλήγουν οι επιστήμονες.

Άλλη έρευνα αποκαλύπτει ότι η υψηλότερη απόλυτη υγρασία ευνοεί τη μειωμένη επιβίωση και μετάδοση του ιού της γρίπης.

(πηγή https://www.ygeiamou.gr/fitness-wellbeing/111762/pente-logi-igias-na-valoume-fita-esoterikou-chorou-sto-spiti-mas/)

Αυτό που μας αναφέρουν οι περισσότερες εταιρίες που έχουμε συνεργαστεί είναι ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν υγιή τα φυτά τους, ή ότι δεν γνώριζαν κάποια εταιρία που να εξειδικεύεται στην φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου- πριν γνωρίσουν εμάς- με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανασφάλεια που οδηγεί σε λάθος επιλογές φυτών.

Για εμάς η αρχική τοποθέτηση των φυτών είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία, καθώς μελετούμε όλα όσα χρειάζονται για να μπορέσουν τα φυτά να ζήσουν και να μεγαλώσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πάντα σεβόμενοι το προσωπικό γούστο του πελάτη μας αλλά και το ύφος της διακόσμησης που υπάρχει ήδη στον χώρο.

Έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά για να παρέχουμε την συγκεκριμένη υπηρεσία, το πλήρως καταρτισμένο συνεργείο μας, το ειδικά διαμορφωμένο van μας και η γεωπονική μας γνώση συμβάλλουν στην επιτυχία της υπηρεσίας διακόσμησης επαγγελματικών χώρων με φυτά.